Play-Off  karıştı
19 Nisan 2024 09:40

Play-Off  karıştı

Trendyol 1. Lig'de son 4 hafta kala Play-Off masasında kartlar yeniden dağıtılıyor. Üçüncülük kovalayan  ve en avantajlı konumda olan temsilcimiz Kocaelispor kalan 4 maçı kazandığı takdirde diğer rakiplerinin sonuçlarına bakmadan Play-Off finali oynayacak

ZOR FİKSTÜRDE AVANTAJ BİZDE

Trendyol 1. Lig'de Eyüpspor şampiyonluğunu ilan edip Süper Lig biletini alırken, en yakın takipçilerine 8 puan fark atan Göztepe ikincilik yolunda ciddi bir avantajı elinde bulunduruyor. Play-Off masasında kartlar yeniden dağıtılırken, üçüncü olmak adına temsilcimiz Kocaelispor ile birlikte Çorum FK, Sakaryaspor ve Bodrumspor FK arasında ciddi bir çekişme yaşanıyor. Kalan 4 haftada Play-Off'un güçlü adaylarıyla karşılaşacak olan Kocaelispor bu maçları kayıpsız geçerse diğer rakiplerinin sonuçlarına bakmadan Play-Off finali oynayacak.

4 FİNAL MAÇIMIZ VAR

Yeşil-Siyahlı ekip, 31. haftanın kapanış maçında 22 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak. Temsilcimiz daha sonra kendi sahasında Bandırmaspor'u konuk edecek. 33. hafta zorlu Bodrum deplasmanına gidecek olan Körfez ekibi ligin son haftasında ezeli rakibi Sakaryaspor'u misafir edecek. 1. Lig statüsüne göre puan durumunu üçüncü sırada bitiren takım play-off finali oynayacak. Play-Off mücadelesinin ilk turunda tek maç eleminasyon sistemi geçerli olacak. Dördüncü ile yedinci , beşinci ile altıncı takım eşleşecek. Müsabakalar  ligi 4 ve 5.sırada bitiren ekiplerin sahasında oynanacak. Yarı final maçları ise çift maç üzerinden oynanacak. 

X